Ajándékba kutyát!

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Ajándékba kutyát!

HozzászólásSzerző: kiscsibe80 » csüt. márc. 09, 2006 9:28 pm

spániel 2006. március 09., csütörtök

Jó napot mindenkinek! szeretnék egy minimum 10 hónapos spánielkölyköt ajándékba. nagyon szeretem ezt a fajtát!De ha van ilyen írjanak e-mailt! lehetöleg pest megyében legyen! köszönöm!!!

Az ilyen hírdetéseket nagyon szeretem!Aki ajándékba szeretne kutyát ,nézzen körül a menhelyeken!Ott van sok szép kutyus,aki szeretõ gazdit keres!Egyébként az oltásokat is ajándékba kéri?Sok ember fel se fogja mibe kerül egy kiskutya tartása!Kutya az kell,de csak fajtiszta?Akkor áldozzon rá pénzt,vagy keressen menhelyen!Ajánlom a kedves hirdetõ figyelmébe a spánielmentõs oldalt!Ha már ilyet szeretne!De jobb lenne ha elgondolkozna rajta,mennyibe fog kerülni ha esetleg talál magának kutyát!Mert ugye kell majd neki fekhely,póráz,etetõ-itató,nyakörv,táp,oltás stb. csupa olcsó dolog!
kiscsibe80

Válasz/Re:Ajándékba kutyát!

HozzászólásSzerző: pera » pén. márc. 10, 2006 10:23 am

Én se szeretem az ilyen hirdetéseket. De legjobban azokon szoktam \"kiborulni\", amikor : lehetõleg törzskönyves legyen, vagy jó lenne, ha házhoz szállítanák. Én már ilyen hirdetést is láttam.
Szerintem se gondolnak bele az ilyen emberek, hogy mennyibe van a kutya tartása. Egy kutyát nem csak babusgatni kell.
pera

HozzászólásSzerző: Mustyi » szer. márc. 15, 2006 10:38 am

Szia Erika!!!!

Ilyen hírdetéssel már én is taliztam, házhozszállítás, TK., minden paramétert részletesen megad, persze ingyen kéri a kutyát.

Ma is tettek fel egyet:

Sziasztok!
Szeretnék egy palotapincsit ajándékba!Sajnos nem tudok fizetni érte,de nagyon szívesen elfogadnám,mert nagyon szeretnék egy ilyen kiskutyát!
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Ki az, aki ajándékba ad egy fajtiszta kutyát???
Mustyi

HozzászólásSzerző: kiscsibe80 » szer. márc. 15, 2006 10:46 am

Ez se rossz!ezek aztán a kevenceim!

szijasztok!!
nagyon szeretnék 1 mopsot vagy a angol bulldogot vagy 1 francia bulldogot ajándékba. lehetõleg kicsi legyen, de az sem baj ha nagy!:) ja és 1. sorban lány legyen mert már van 1 fiu:)!! de ha esetleg csak fiu van az is joo!!
elõre is kössszi!!!:)
kiscsibe80

HozzászólásSzerző: Mustyi » szer. márc. 15, 2006 10:47 am

szijasztok!!
nagyon szeretnék 1 mopsot vagy a angol bulldogot vagy 1 francia bulldogot ajándékba. lehetõleg kicsi legyen, de az sem baj ha nagy!:) ja és 1. sorban lány legyen mert már van 1 fiu:)!! de ha esetleg csak fiu van az is joo!!
elõre is kössszi!!!:)
Mustyi

HozzászólásSzerző: kiscsibe80 » szer. márc. 15, 2006 10:48 am

Vagy mondjuk ez! hogy gondolják ezt egyesek?Én nem értem!

Kis sharpei kutyát keresek ajándékba nekem. Nagyon jó helye lenne és bennt. Lehetõleg kislány legyen. elõre is köszönöm!!!
kiscsibe80

HozzászólásSzerző: Mustyi » szer. márc. 15, 2006 10:48 am

Ugyanazt találtuk meg:)))
Mustyi

HozzászólásSzerző: Mustyi » szer. márc. 15, 2006 10:48 am

Totál kiakadok rajta én is, nem értem!
Mustyi

HozzászólásSzerző: Maja » szer. márc. 15, 2006 10:50 am

Hát igen...én is már találkoztam ilyennel.Az becsületre méltó dolog,ha egy ember keverék kiskutyát keres ingyen,mert hát azok sokszor menhelyre kerülnek.De ha fajtisztát kér ingyen,akkor nem képes felmérni,hogy mennyibe kerül egy kutya.Fõleg ha kiskorában kéri,mert akkor nagyon fontos a sok oltás,a jó minõségû kaja stb.Persze egy keveréknek is meg kell ezt adni!Csak a keverék az,amelyiket lehet ingyen kérni.De egy fajtisztát!
Azt gondolják az emberek,hogy jajj de jó kutyut szertenék.Nah de milyet?A fajtisztát úgyis jobban elismerik,akkor legyen olyan.Csak,hogy nincs rá pénzem!-És ekkkor jelennek meg ezek a nem kívánt hirdetések,hogy fajtisztát ingyen!-Azt gondolja az illatõ,hogy megvan ingyíen a kutya,hát akkor nem költök rá olyan sokat.Sza egyszerûen én is utálom ezeket a hirdetéseket!A fajtisztákért fizetni kell!
Maja

HozzászólásSzerző: kiscsibe80 » szer. márc. 15, 2006 10:50 am

Úgy gondolom,az aki egy kutyáért nem tud pénz adni,az vagy keresen menhelyen,vagy inkább ne is kelljen neki kutya!Ha ezek az emberek belegondolnának mennyibe kerül egy kutya tartása,tán nem tennének fel ilyen hírdetéseket!
kiscsibe80

Következő

Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok