ajándék kutyust de fajtisztát akarókról
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
ajándék kutyust de fajtisztát akarókról
Nem tudom de engem felháborít az a sok hirdetés hogy yorki és westi kutyát akarnak sokan ingyen.Nem elégednének meg egy keverékkel vagy egy \"olcsóbbnak\" mondhatóval.Õk 60-100 E ft-os kutyát akarnak koldulni.Sokan mondták már ha nincs pénzük olyan kutyára akkor hogy tudnák fizetni az orvost és a kozmetikát...és igazuk van...ha nagyon kutyát akarnak elégedjenek meg egy menhelyivel.azok is éppen olyan kedves és szeretetre méltó társak.
A másik ami még ennél is rosszabb: írnak emberek hogy a 2 éves kislányuknak szeretnék..eltudom képzelni milyen sorsa lenne annak a szegény kutyának egy 2éves gyerek mellett fõleg ha a szülõ nem figyel rá mit tesz a gyerek a kutyával...
A másik ami még ennél is rosszabb: írnak emberek hogy a 2 éves kislányuknak szeretnék..eltudom képzelni milyen sorsa lenne annak a szegény kutyának egy 2éves gyerek mellett fõleg ha a szülõ nem figyel rá mit tesz a gyerek a kutyával...
-

Ery - Hozzászólások: 1
Válasz/Re:ajándék kutyust de fajtisztát akarókról
Bocs,hogy javítalak:fajtatiszta nem \"fajtiszta\".Egyébként ingyen kutya nics,menhelyrõl sincs az oltások és chip árát kikell fizetni.
Esetleg olyan adja oda ingyen a kutyáját akinek már végképp elege van belõle:mert mindent megrág,szökik,ugrál,ugat,de azt nem gondolta az okostojás ha megveszünk egy 8 hetes kölyköt avval foglalkozni is kell:tanítás,játék,séta,ja és azt az \"undorító\" takarítás amikor a fekát szétcsapja a fûnyíró...
Remélem legközelebb plüsskutyát vesz az ilyen emberállat az még a kalaptartón is jól mutat.
Esetleg olyan adja oda ingyen a kutyáját akinek már végképp elege van belõle:mert mindent megrág,szökik,ugrál,ugat,de azt nem gondolta az okostojás ha megveszünk egy 8 hetes kölyköt avval foglalkozni is kell:tanítás,játék,séta,ja és azt az \"undorító\" takarítás amikor a fekát szétcsapja a fûnyíró...
Remélem legközelebb plüsskutyát vesz az ilyen emberállat az még a kalaptartón is jól mutat.
-

Ördög - Hozzászólások: 1
Válasz/Re:ajándék kutyust de fajtisztát akarókról
Osztom a véleményt,nem tudom ,hogy képzelik emberek hogy csak úgy osztogatják a kutyákat ,ezek azthiszik hogy egy kutyának nincs költsége vagy nem tudom,az meg egyenesen gusztustalan ,hogy a gyermekekre hivatkozva visszaélve a gyerek fogyatékosságával kuncsorognak kutyát menjenek menhelyre habár ott is fizetni kell és vannak szép kutyák az enyém is menhelyes kutya és semmivel se rosszabb mint bármelyik .De ez azoknak a hibája is akik elérétktelenitik a kutyákat és ár alatt adják vagy átverik az embert és korcsot adnak el fajtatiszta gyanánt .Eszméletlen milyen emberek vanna
-

banyoca1 - Hozzászólások: 0
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1