A szüleim nem engedik a hogy kutyusom legyen:(
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
A szüleim nem engedik a hogy kutyusom legyen:(
Segitsetek hogy vegyem rá a szüleim hogy legyen kutyám egy simaszõrû foxit akarnék:(
-

ThreeDee - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:A szüleim nem engedik a hogy kutyusom legyen:(
Hát szerintem sehogy sem tudod rá venni õket. Vagyis lehet, de attól függ, miért nem engedik.
-

Cherry - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:A szüleim nem engedik a hogy kutyusom le
szia!
igaza van az elöttem szolonak mért nem engedik ez a fö kérdés ha erre válaszolsz akkot tudunk segíteni!!!
igaza van az elöttem szolonak mért nem engedik ez a fö kérdés ha erre válaszolsz akkot tudunk segíteni!!!
-

niki0708 - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:A szüleim nem engedik a hogy kutyusom le
Szia!
Én is ilyen helyzetben voltam, hogy nem engedték a szüleim hogy kutyám legyen. Én azt mondtam, hogy nagyon félek a kutyáktól, és ha lenne ez megváltozna. Aztán mutogattam nekik kiskutyákat... Azóta van 2 gyönyörû cocker spanim.... Sok szerencsét Neked is.
A második spanimat úgy hoztam ide hogy nem is tudták!! DE nagyon örültek neki,. Egyik szülõ se tud ellenállni egy kölyökkutyának.... szerintem...
Én is ilyen helyzetben voltam, hogy nem engedték a szüleim hogy kutyám legyen. Én azt mondtam, hogy nagyon félek a kutyáktól, és ha lenne ez megváltozna. Aztán mutogattam nekik kiskutyákat... Azóta van 2 gyönyörû cocker spanim.... Sok szerencsét Neked is.
A második spanimat úgy hoztam ide hogy nem is tudták!! DE nagyon örültek neki,. Egyik szülõ se tud ellenállni egy kölyökkutyának.... szerintem...
-

Kitten - Hozzászólások: 0
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1