A kutyám és én
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
A kutyám és én
Szisztok!Én még új vagyok itt a fórumon és azért írok mert van egy kisebb problémám!Sajnos volt egy szomorú esetem,az eggyik kutyusomat megmérgezték./németjuhász keverék/!Majdnem belehalt,de hála égnek még idejében,elvittük a dokihoz és túl lett rajta!Engem nagyon megviselt/ahogy õt is/, mert láttam szenvedni õt.Sajnos már nem az a barátságos és kedves kutya ami volt.Van egy kisebb fajtiszta németjuhászunk vele nagyon agresszív lett.Én úgy érzem nemtudok felé olyan felszabadultan közeledni.Azelõtt õ volt a kedvencem,most a kisebbikkel sokkal szorosabb lett a kapcsolatom!!! Úgyérzem szüksége van nekem és neki is egy kis nyugalomra.Hozzá teszem,hogy õ volt a falka vezér és sokkal barátságossabb és érzékenyebb volt mint a kisebbik!!!Mi a véleményetek róla,kérlek írjátok meg!!!Köszike!Puszi mindenkinek:KINGA
-

Kingu - Hozzászólások: 0
Válasz/Re:A kutyám és én
hát a nagyobbik kutyus nem hinném,h a mérgezéstol lett agresszív,egy nagytobb kuyus soxor nehezen viseli el,ha helyét elfoglalja egy masik eb,sztem féltékeny ,mert ugy érzi ,róla megfeledkeztek.. lehet,mert a német juhász meglehetõsen domináns fajta
-

caridwen - Hozzászólások: 0
Kösz ,hogy írtál,hát abban bisztos igazad van,hogy féltékeny mivel miután beteg lett úgy érszte a kicsi átt vette a helyét!!!Küldök róluk képet!!!A nagyobbik aki beteg volt,õ a sötétebb színü a neve Tappancs és a másik kutyu neve Mancs!!!Sziu KINGA 

-

nagyon szép kutyusaid vannak!azert elég békésen ülnek egymás melett,ahogylátom en
-

köszike!Hát igen õk kiskoruktól kezdve eggyütt nõtek fel és el voltak egymás mellett!!!csak most a betegség után valahogy nem j6nnek ki egymással!!!Most külön vannak,majd lassan megpróbálom össszeszoktatni õket!!!Remélem sikerül!
És neked milyen kutyusod van?
És neked milyen kutyusod van?
-

hát sok sikert,biztos menni fog!
nekem beagle kutyusom van,az egyik macskám nagyon nem szimpatizálta az elején ,pedig Ábel(így hívják) csak játszani akart...de már a kutyaház eloszobájában alszik a macsek!:)csak idõ kérdése..ja,és turelem!
nekem beagle kutyusom van,az egyik macskám nagyon nem szimpatizálta az elején ,pedig Ábel(így hívják) csak játszani akart...de már a kutyaház eloszobájában alszik a macsek!:)csak idõ kérdése..ja,és turelem!
-

Szia Kinga!
Most a betegségbõl felgyógyult kutyával sokkal többet kellene foglalkoznod. A betegség ideje alatt valamit elronthattál, mert lehet, hogy eddig jól együtt voltak, de most biztos hogy féltékeny.
szerintem nem jó, hogy külön vannak, Legyen olyan minden nap, hogy szépen együtt vagytok mindhárman, és egyformán foglalkozol egyszerre velük.
Én igy csinálom, ha egymás között viták vannak. És ha látod-hallod hogy morognak, készül valami akkor mindkettõt szidom le, vagy fenyitem.
Juhász Éva
Most a betegségbõl felgyógyult kutyával sokkal többet kellene foglalkoznod. A betegség ideje alatt valamit elronthattál, mert lehet, hogy eddig jól együtt voltak, de most biztos hogy féltékeny.
szerintem nem jó, hogy külön vannak, Legyen olyan minden nap, hogy szépen együtt vagytok mindhárman, és egyformán foglalkozol egyszerre velük.
Én igy csinálom, ha egymás között viták vannak. És ha látod-hallod hogy morognak, készül valami akkor mindkettõt szidom le, vagy fenyitem.
Juhász Éva
-

Rattler - Hozzászólások: 24
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok . Gyõnyörûek a kutyáid 

-

klári - Hozzászólások: 0
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1