A kiskutya.hu új ruhája
12 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
A kiskutya.hu új ruhája
Sziasztok!
Most hogy Fruzsi kézbe vette a tartalmak szerkesztését, volt időm egyéb fejlesztéseken agyalni. Először is szeretném, ha a kiskutya.hu külalakja is felvenné a versenyt bármilyen más hazai, vagy külföldi professzionális oldallal. Készítettem egy design tevet a keretről.
http://kiskutya.hu/redesign6.jpg
Szívesen veszem a véleméyneiteket.
Szabó Ákos
Most hogy Fruzsi kézbe vette a tartalmak szerkesztését, volt időm egyéb fejlesztéseken agyalni. Először is szeretném, ha a kiskutya.hu külalakja is felvenné a versenyt bármilyen más hazai, vagy külföldi professzionális oldallal. Készítettem egy design tevet a keretről.
http://kiskutya.hu/redesign6.jpg
Szívesen veszem a véleméyneiteket.
Szabó Ákos
-

admin - Site Admin
Válasz/Re:A kiskutya.hu új ruhája
Szia Ákos!
Nekem nagyon tetszik a terv, bár a mostanival sincsen semmi bajom!
De azért jó lenne valami új pofa ennek az oldalnak!
Tehát szerintem nagyon jó az ötlet!
Pálmi
Nekem nagyon tetszik a terv, bár a mostanival sincsen semmi bajom!
Pálmi
-

doggyangel - Hozzászólások: 0
Szia Ákos!
Nem rossz:))
Nem tudod megoldani,hogy a fejlécen több fajta kölyök kutyus legyen?Pl.akikbõl mondjuk itt a fórumon is többen vannak?Nem a fórumtagok kutyáira gondolok,hanem úgy álltalában.De ez csak ötlet,én nem szólok bele
Nem rossz:))
Nem tudod megoldani,hogy a fejlécen több fajta kölyök kutyus legyen?Pl.akikbõl mondjuk itt a fórumon is többen vannak?Nem a fórumtagok kutyáira gondolok,hanem úgy álltalában.De ez csak ötlet,én nem szólok bele
-

kiscsibe80 - Hozzászólások: 0
Szia Ákos!
Tényleg nem rossz ötlet!!
Bár nem is tudom miben változna akkor...
És Annamari ötletét is támogatom,h a fejléc lehetne az h több fajta kölyökkutyaképe összevágva és középen lenen az beleírva h Kiskutya.hu
de ezek csak tényleg ötletek!
Üdv
Tényleg nem rossz ötlet!!
Bár nem is tudom miben változna akkor...
És Annamari ötletét is támogatom,h a fejléc lehetne az h több fajta kölyökkutyaképe összevágva és középen lenen az beleírva h Kiskutya.hu
de ezek csak tényleg ötletek!
Üdv
-

Detty16 - Hozzászólások: 1
Szia Ákos!
Sztem jó lenne az új design is és Annamari ötlete sem elvetendõ, picit fel lehetne túrbózni, de én így is meg vagyok vele elégedve
)
A múltkor 10 tag mellett 100 online látogató volt, azért ez nem semmi
Sztem jó lenne az új design is és Annamari ötlete sem elvetendõ, picit fel lehetne túrbózni, de én így is meg vagyok vele elégedve
A múltkor 10 tag mellett 100 online látogató volt, azért ez nem semmi
-

Kicsi Nyuszi - Hozzászólások: 0
Ákos!
Nekem tetszik az új design, de én is támogatom, a több kölyök kutyás képes fejlécet! Gondolkozz rajta, jó? Köszi
Dorina és Morty
Nekem tetszik az új design, de én is támogatom, a több kölyök kutyás képes fejlécet! Gondolkozz rajta, jó? Köszi
Dorina és Morty
-

Dodó001 - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Igen, én is azon gondolkodtam, hogy legalább két kölyökkutyás képet kellene bemontázsolnom. Egyelõre dolgozom azon a megoldáson is ...
Volt egy másik ötletem is. Idõközben változhatna a fejlécben megjelenõ kutyus is ... Például ilyesmikre:
http://kiskutya.hu/redesign7b.jpg
Lehetne minden nap más más kutyus, vagy esetleg minden betöltõdéskor más ...
Örülök, hogy ennyien leírtátok az észrevételeiteket. Továbbra is nagyon várom az üziket, mert sokat segítetek a véleményeitekkel!
Ákos
Igen, én is azon gondolkodtam, hogy legalább két kölyökkutyás képet kellene bemontázsolnom. Egyelõre dolgozom azon a megoldáson is ...
Volt egy másik ötletem is. Idõközben változhatna a fejlécben megjelenõ kutyus is ... Például ilyesmikre:
http://kiskutya.hu/redesign7b.jpg
Lehetne minden nap más más kutyus, vagy esetleg minden betöltõdéskor más ...
Örülök, hogy ennyien leírtátok az észrevételeiteket. Továbbra is nagyon várom az üziket, mert sokat segítetek a véleményeitekkel!
Ákos
-

admin - Site Admin
Ez nagyon jó sztem! 
-

Kicsi Nyuszi - Hozzászólások: 0
Sziasztok!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.
A mostani kiskutya.hu is nagyon jól áttekinthetõ és egész mutatós, de a változást sem ellenzem.
A többiek ötletét azzal egészíteném ki, hogy ha már többféle kutyuska lenne, akkor lehetne esetleg egyfajta keretként \"körberakni\" a weboldalt a kutyuskákkal? Hogyha pl. legördítjük a fórumot, akkor ott oldalt is lehetnének kutyuskák, meg lent az alján is. Így biztosan nagyon sok fajta kutyus \"ideférne\".
Persze mindez csak egy ötlet.
Sok sikert az újításhoz és még több kiskutya.hu látogatót kívánok!
Üdv.:
Márti
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.
Üdv.:
Márti
-

Frankó Márti - Hozzászólások: 0
A kiskutya.hu szerkezete nem is változna, maximum a megjelenése. Szerencsére nagyon sokan látogatjátok, napi több mint 10 000 oldalletöltést regisztrálunk.
A sok képecskével az a baj, hogy nagyon sok ideig töltõdik az interneten. Kényelmetlenül belassulhatna az oldal.
Frankó Márta írta::
A sok képecskével az a baj, hogy nagyon sok ideig töltõdik az interneten. Kényelmetlenül belassulhatna az oldal.
Frankó Márta írta::
Sziasztok!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.A mostani kiskutya.hu is nagyon jól áttekinthetõ és egész mutatós, de a változást sem ellenzem.
A többiek ötletét azzal egészíteném ki, hogy ha már többféle kutyuska lenne, akkor lehetne esetleg egyfajta keretként \"körberakni\" a weboldalt a kutyuskákkal? Hogyha pl. legördítjük a fórumot, akkor ott oldalt is lehetnének kutyuskák, meg lent az alján is. Így biztosan nagyon sok fajta kutyus \"ideférne\".
Üdv.:
Márti
-

admin - Site Admin
12 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2