A kiskutya.hu új ruhája

Bármilyen technikai kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy csak egyszer?en véleményt, kritikát szeretnél velünk megosztani, akkor ide írj.

Válasz/Re:A kiskutya.hu új ruhája

HozzászólásSzerző: admin » csüt. aug. 17, 2006 1:26 pm

A kiskutya.hu szerkezete nem is változna, maximum a megjelenése. Szerencsére nagyon sokan látogatjátok, napi több mint 10 000 oldalletöltést regisztrálunk.

A sok képecskével az a baj, hogy nagyon sok ideig töltõdik az interneten. Kényelmetlenül belassulhatna az oldal.

Frankó Márta írta::
Sziasztok!

Csatlakozom az elõttem szólókhoz.:) A mostani kiskutya.hu is nagyon jól áttekinthetõ és egész mutatós, de a változást sem ellenzem.:) A többiek ötletét azzal egészíteném ki, hogy ha már többféle kutyuska lenne, akkor lehetne esetleg egyfajta keretként \"körberakni\" a weboldalt a kutyuskákkal? Hogyha pl. legördítjük a fórumot, akkor ott oldalt is lehetnének kutyuskák, meg lent az alján is. Így biztosan nagyon sok fajta kutyus \"ideférne\".:)
Persze mindez csak egy ötlet.:)

Sok sikert az újításhoz és még több kiskutya.hu látogatót kívánok!

Üdv.:
Márti
admin
Site Admin

Válasz/Re:A kiskutya.hu új ruhája

HozzászólásSzerző: Frankó Márti » csüt. aug. 17, 2006 1:43 pm

Kedves Ákos!

Nos igen, én az ilyen technikai nehézségekkel nem vagyok tisztában, lévén eddig egy weblapot sem szerkesztettem.:) Csupán esztétikailag gondoltam, hogy ez mutatósabbá tenné az oldalt, de ezek szerint inkább idegölõ lenne, mint mutatós.:) Megértem, hogy nem kivitelezhetõ, valóban bosszatntó lenne sokat várakozni, míg lejön egy oldal.:)
Azért köszönöm, hogy reagáltál az ötletemre!:)

Minden jót!
Üdv.:
Márti
Frankó Márti

Előző

Vissza: Kiskutya portál