A kiskutya.hu új ruhája
12 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Válasz/Re:A kiskutya.hu új ruhája
A kiskutya.hu szerkezete nem is változna, maximum a megjelenése. Szerencsére nagyon sokan látogatjátok, napi több mint 10 000 oldalletöltést regisztrálunk.
A sok képecskével az a baj, hogy nagyon sok ideig töltõdik az interneten. Kényelmetlenül belassulhatna az oldal.
Frankó Márta írta::
A sok képecskével az a baj, hogy nagyon sok ideig töltõdik az interneten. Kényelmetlenül belassulhatna az oldal.
Frankó Márta írta::
Sziasztok!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.A mostani kiskutya.hu is nagyon jól áttekinthetõ és egész mutatós, de a változást sem ellenzem.
A többiek ötletét azzal egészíteném ki, hogy ha már többféle kutyuska lenne, akkor lehetne esetleg egyfajta keretként \"körberakni\" a weboldalt a kutyuskákkal? Hogyha pl. legördítjük a fórumot, akkor ott oldalt is lehetnének kutyuskák, meg lent az alján is. Így biztosan nagyon sok fajta kutyus \"ideférne\".
Persze mindez csak egy ötlet.
Sok sikert az újításhoz és még több kiskutya.hu látogatót kívánok!
Üdv.:
Márti
-

admin - Site Admin
Válasz/Re:A kiskutya.hu új ruhája
Kedves Ákos!
Nos igen, én az ilyen technikai nehézségekkel nem vagyok tisztában, lévén eddig egy weblapot sem szerkesztettem.
Csupán esztétikailag gondoltam, hogy ez mutatósabbá tenné az oldalt, de ezek szerint inkább idegölõ lenne, mint mutatós.
Megértem, hogy nem kivitelezhetõ, valóban bosszatntó lenne sokat várakozni, míg lejön egy oldal.
Azért köszönöm, hogy reagáltál az ötletemre!:)
Minden jót!
Üdv.:
Márti
Nos igen, én az ilyen technikai nehézségekkel nem vagyok tisztában, lévén eddig egy weblapot sem szerkesztettem.
Azért köszönöm, hogy reagáltál az ötletemre!:)
Minden jót!
Üdv.:
Márti
-

Frankó Márti - Hozzászólások: 0
12 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2