6? 8? 10 hét?

Minden a kutyakölykök neveléséhez, egészségéhez tartozó kérdést és választ várunk ebben a fórumban.

Válasz/Re:6? 8? 10 hét?

HozzászólásSzerző: Mustyi » pén. ápr. 07, 2006 12:45 pm

Az előző topicban egy kérdésre válaszoltam, ami szerintem elfogadható volt!!!!

Még hozzá tettem, hogy én mikor hozom el a picit, persze senkire nem erőltettem ezt a nézetet!!!!!!

Juhász Györgyné szóljon hozzá nyugodtan a témához, hogy ő hogyan látja, de úgy hogy a másikat ne bántsa meg, majd a kérdező mérlegel és dönt!

Nem kell ezen vitázni!!!!!
Mustyi

HozzászólásSzerző: Rattler » pén. ápr. 07, 2006 3:25 pm

Pudi!

Hogy érintett Titeket, hogy nem szállt le a heréje?
Többek között ez is a későbbi elhozatalt támasztja alá.
Jobban észre lehet venni ha valami nincs rendjén. Nálam, amikor chipezünk vagy tetoválunk mindig át van nézve minden kölyök. Egyszer előfordult, hogy a tetováló 2 hétig figyelt egy kisfiúmat a heréje miatt, és csak akkor adta ki a törzskönyvét amikor már biztos volt.
Ha törzskönyvvel és rendes áron vettétek, akkor kérhettetek volna kártéritést, vagy a műtétet illik ilyenkor megtériteni.

Örülök, hogy vannak köztetek olyanok, akiknek tudtam segiteni.

Éva
Rattler

HozzászólásSzerző: Rattler » pén. ápr. 07, 2006 5:05 pm

Szia Gyula!

Reméllem, hogy ide találtál.

Eddig nem arról szólt a vita, hogy fizikailag mikor tud a kölyök az anyja nélkül megélni.Mentális dolgokról volt szó.

Nálam másként van, nem akkor adom amikor vinni akarják. Ha kiválasztott valaki egy kölyköt, de az még nincs 8 hetes, akkor leelőlegezheti és visszajön érte. Ha nem látja be, hogy mentálisan még nem elég érett a kölyök, akkor nálam nem fog venni.

Juhász Éva
Rattler

HozzászólásSzerző: totóbaby » pén. ápr. 07, 2006 6:55 pm

Kedves J Gyné Éva!

Érdekelne a véleményed a szobatisztasággal kapcsolatban. A kis westiemet 7 és fél hetesen hoztam el, most 3 hónapos. Ott a mamival és a tesókkal szalma ágyon aludtak, igy oda pipiltek és kaksiztak ahová akartak. Mi társasházba lakunk és csak az elõttünk lévõ füves területre tudjuk levinni. Benn a pelust alkalmazzuk, az elég jól bevált, bár néha még ott is akadnak problémák, de kinn nem akar csinálni semmit. Hiába visszük le neki a szagmintás pelust, nem csinál semmit. Bezzeg amikor feljövünk, van kaka meg pipi is. Szerinted mit kellene tennünk? Hiába kaja után megyünk, akkor se semmi....
totóbaby

HozzászólásSzerző: totóbaby » szomb. ápr. 08, 2006 1:11 pm

Köszi, kipróbáljuk ezt a módszert.
totóbaby

HozzászólásSzerző: Piq80 » szer. aug. 30, 2006 11:38 am

Sziasztok!

Most hozunk haza egy 11 hetes angol bulldog szukát. Nem lakásban lesz tartva. Azt szeretném megtudni, hogy milyen aljat rakjak neki? Min szabad aludnia, a kutyapiszoknak mit tegyek??
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Piq80

HozzászólásSzerző: Kicsi Nyuszi » szer. aug. 30, 2006 11:55 am

Szia Miklós!

Mindenképpen puha fekhelyet ajánlok neki, nehogy keményedéses legyen a könyöke.
Mivel most kezd hûvösebbre fordulni az idõ mindenképpen legyen védett helye, ne túl nagy amit maga is be tud fûteni a testével.
Jól bélelt legyen nehogy megfázzon, mert azért az angoloknak sincs olyan dús szõrzetük.
Kicsi Nyuszi

HozzászólásSzerző: desther » szer. aug. 30, 2006 12:13 pm

Szia Miklós!

Egyetértek Csillával, a bulldogok amúgy is sokkal hajlamosabbak a légúti megbetegedésekre, erre nagyon figyelj.Ha kinti kutya lesz, akkor valószínû, kint végzi majd el a dolgát, ügyesen arra is rá lehet nevelni, hogy a kert melyik részében tegye azt.
desther

Előző

Vissza: "Kutyabaj" kérdések-válaszok