Siska gazdit keres!

2018. 03. 05. 21:15

Kutya adatai

 • sinka/májzli jellegű

 • Kan
 • Ingyen elvihető
 • Szül.: 2015. 12. 22. (2 éves)
 • ingyen elvihető

Hirdető adatai

 • Székely Daniella
 • Pest megye
 • Budakalász (térképre)

 • Telefon: +36307413873
 
 
A hirdetés szövege

Bekönnyezel egy matyóhímzés láttán? Busójárás volt a jeled az oviban? Amíg a többiek Hot Wheels-el verettek a telepen, te karikásostort csattogtattál? Butykosból iszod az irodai kávét?
Kapaszkodjatok hát a subákba Béláim az Úrban, mert berobbantjuk az életetekbe a hamisítatlan hungaronépinemzeti magyar kutyát egyenesen itthonról, a rubik kocka, a viceházmester, a golyóstoll, a törkölypálinka, a C-vitamin, az egymásra mutogatás és a műszak előtti rakétafogyasztás hazájából: íme Siska, a májzlisinkavalami, de leginkább gyümölcsevő denevér.

Az Ebremény Kutyavédő Egyesület vette át a hajdúböszörményi gyepmesteri telepről, a kóter előtt pedig biztos, hogy dolgozó kutya volt valahol. Szépen terel, rutinos, de a marhát ismeri inkább, a birkák ennek nem örülnek őszintén.
A szeme olyan, hogy a sikátorban éjszaka belédfagy tőle a nagyfater frituolaj-pálinkája, a füle, mint a napos malacnak, esze, mint a fűkasza, a szőre meg leginkább igen is meg nem is, belsőre bűbáj, külsőre kék és meglepő helyeken szőrtelen, ami jól is van így. Minden kutyával, minden emberrel tök jófej, persze látszik, hogy az egyetemet juhászbot és csizmatalp-szakon szerezte summa cum laude, szóval elsőre tanácstalan, mint a gázórás bácsi a komondoros ház előtt állva, de könnyű lekenyerezni, mert ő mindenkivel cimbizni vágyódik, egy hamisítatlan alföldi buffalo soldier. Nagyjából 2-3 éves, fütyije van, golyói viszont hamarosan nem lesznek, a többi alkatrész maradós és jár hozzá. Szobajuhász méretű, tokkal-vonóval-billenccsel együtt 17 kg.
A gyerekeket nagyon bírja, a cicák és a kisállatok annyira hozzák tűzbe, mint engem Szikora Róbert.

Szívférges volt, túl van a katéteres eltávolító műtéten, sőt, már a varratszedésen is, úgyhogy az asszonykórus abbahagyhatja a kánonsírást, kutyabaja, mindenjó, pontleszxrja az egészet.

Siska lakásba, kertesház esetén kinti-benti kutyaként (bentalvással, teccik tudni, a szőre, nem szőre) szeretne gazdásodni, ahol eleget tudnak vele foglalkozni, nem csak a csincsimajom teste, hanem a füle közötti terület megmozgatásával is. Szívesen járna iskolába, lenne kutyás atléta, imádna birkászni, egyebet sportolni, de legalább ugyanannyira a kanapéról félig lefolyva csillelni is, ha épp nem akad más dolog. Jóféle magyar pásztorkutya, ennek megfelelően pörgős és beszélgetős.
Lakásban nem rombol, ellenben kifekszi a maracot.
Ajándékba adunk mellé egy Collector’s Box Set Tenkes kapitányát, 12 DVD, extrákkal (interjú a rendezővel, bakiparádé, alternatív befejezés).
Korrektül oltott, chipezett, külső-belső lakótársaktól mentesített. Ivartalanítása után költözhet új családjába, de addig is várjuk a Csillagszemű Juhászokat és Szépjuhásznékat bodzaszörpölni és ismerkedni.
Bemutatkozó e-mailt/érdeklődő telefonokat ebbe az irányba kérjük:

Székely Daniella (ideiglenes befogadó)
vegepitty@gmail.com
+3630 741 38 73

Győrffy Viktória (Ebremény Kutyavédő Egyesület)
ebremeny@ebremeny.hu
+3630 444 16 82

Fotók

sinka/májzli jellegű Budakalász
sinka/májzli jellegű Budakalász
sinka/májzli jellegű Budakalász
sinka/májzli jellegű Budakalász
 • Statisztika:
 • 159 látogató nézte meg
 • Senkinek sem kedvence
 • Nem érkezett hozzászólás
Joomla SEF URLs by Artio