Morzsi szép arcú tündérfiú

2018. 06. 13. 17:51

Kutya adatai

  • Keverék

  • Kan
  • Ingyen elvihető
  • Szül.: 2010. 06. 03. (8 éves)
  • ingyen elvihető

Hirdető adatai

 
 
A hirdetés szövege

Monomorzsi – 8-9 éves keverék kan

Gazdája halála után a szomszédok próbáltak gazdát találni neki, de az ottani kutyákkal nem jött ki, ezért a mi gondozásunkba került. . Morzsi kinti kutya volt, kevés kötődési feladattal, de napról napra egyre jobban figyel. Szép arcú, okos szemű, közepes-nagy keverék kan, nyolc év körüli.
Az emberekkel kedves, bújós, imádja a simogatást, de ennek ellenére a kötődésén még van mit csiszolni. Több gazda után landolt nálunk, a kerti kutyákra jellemző, az emberrel kapcsolatot nem kereső, magányos ebből egy bújós, a simogatásba beledőlő, az ember minden mozdulatát figyelő, puha bundájú, megbízható kutya lett. MonoMorzsi kenneltiszta, de lakásban még nem élt. Más kutyákkal nem barátkozik, egyedüli kutyának ajánljuk. Morzsi örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!
Gondozója így ír róla:
Nagyon kedves kutyus,nagyon igényli a társaságot. A boxban síri csendben van,de a kifutón mostanában ugat,nem szeretne egyedül lenni kint. Kutyákra nem támad rá,de ha odamennek hozzá,akkor ismerkedik,viszont válogat is. Szukákkal abszolut kedves,kanokkal vannak fenntartásai. Pl Maszatot csípi,de Rétet nem. :) Ha leülsz valahová,akkor melléd ül,és dugja a fejét a kezed alá,vagy feláll a combodra,hogy simogasd - elég határozott elképzelései vannak,hogy mi egy humanoid feladata. :D
Egyszer sem kapott oda még,de ha valami nagyon nem tetszik neki,akkor lazán megmorog. Emiatt kicsi gyerek mellé nem javasolnám.
Mindent megeszik,nem válogatós.
Egészen stabil idegrendszer,eddig csak az orvosi fém asztal rémítette meg,mástól nem ijedt meg. Eső,hó,szél nem érdekli,pórázon szépen sétál.
Érdeklődő,nyitott,cseppet flegma még (szelektív a hallása).

Képek MonoMorzsiról:
http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/monomorzsi/

Morzsi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, benti tartással fogadható örökbe.
örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés: http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas
email: eszkulap2016@gmail.com

Fotók

Keverék Budapest és környéke
Keverék Budapest és környéke
Keverék Budapest és környéke
Keverék Budapest és környéke
  • Statisztika:
  • 7 látogató nézte meg
  • Senkinek sem kedvence
  • Nem érkezett hozzászólás
Joomla SEF URLs by Artio