Bekka kutyus szerető gazdit keres

2021. 04. 08. 15:19

Kutya adatai

 • keverék

 • Szuka
 • Ingyen elvihető
 • Szül.: 2010. 06. 01. (10 éves)
 • ingyen elvihető

Hirdető adatai

 • Kaszna Kata
 • BUDAPEST
 • Budapest

 • 1156 (térképre)
 • Telefon: +3670 223 6476
 
 
Vigyázat! Ne légy a csalók vagy szaporítók áldozata! Olvass el »

A hirdetés szövege

Bekka 2010 júniusában született, kis-közepes testű (térdig sem ér), kb. 9 kg-os, ivartalanított, keverék szuka kutya, aki hat társával/testvérével együtt bekerült az ózdi gyepmesteri telepre, miután idős gazdájuk otthonba került. Sajnos a néni sem magát, sem a kutyákat nem tudta már ellátni, pedig korábban velük élt, velük aludt, ők melegítették.
Két kutya közülük még ott gazdihoz került, a többieket nem tudtuk ott hagyni, így Bekka és négy társa a gondozásunkba került.
Bekka, a történtek (lakásból gyepmesteri telep, majd karantén, végül panzió) ellenére sem tört meg, továbbra is bízik az emberekben, nagyon tud "puncsolni" egy kis simogatásért, ugrál, csóvál, és ha az nem válik be, akkor beveti a "nehéztüzérséget", és a hátára fekve kínálja a hasát simogatásra.
Karakán kiskutya, aki, bár minden kutyával kijön, de velük szemben foggal-körömmel kiáll a jogaiért, az ételét védi tőlük, és házőrzés közben sem enged belevauzást a többi kutyától, sőt, sokszor még tőlünk sem, erről a leszoktatása folyamatban van, mert elég vehemens módon védi a területét, legyen az kert, lakás, vagy csak egy szoba. Ebből kiindulva remek jelzőkutya is, aki csak akkor ugat, ha oka van rá, azonban akkor aztán ami a csövön kifér.
Roppant aktív kutya, olyan gazdi(ka)t szeretne, akik a megfelelő (nem kevés) mozgást biztosítani tudják számára, legyen ez valamilyen kutyás sport, vagy "szimplán" sok és kiadós séta, labdázás. Ha ezt megkapja, Bekka örömmel hever a gazdi lábai mellett a tévé előtt is esténként. Szobatiszta kutya, a lakásban lévő dolgokat rendeltetésüknek megfelelően használja, a kutyaágyat előszeretettel és öt perc alatt belakja, tudja, hogy az az ő helye. Kárt nem tesz semmiben sem, bár a pokrócával mindig "megágyaz" magának, így azt sosem úgy találjuk, ahogyan hagytuk, mert Bekka jobban tudja nálunk, hogy neki mi a kényelmes :)
Ételben nem válogat, jó étvágyú kutya, a száraztápot, csak úgy, mint a házi kosztot egyaránt szívesen fogyasztja.
Egyedül hagyva nem volt még, eddigi életében is mindig voltak körülötte kutyák, ha a gazdi nem is, így erről nincs tapasztalatunk.
Sokat kell még tanulnia, az előző gazdija sok mindent ráhagyott, ezért (is) lett Bekka makacsabb az átlagnál, mert eddig úgy szokta meg, hogy neki kell mindent megoldania a gazdája helyett, aki nem szólt rá, ha nem megfelelően viselkedett, "csak" szerette. Jutalomfalattal jól motiválható, de határozott gazdira van szüksége, aki szeretetteli, ámde következetes vele, és egyértelműen megmutatja, hogy mit szabad, és mit nem, és átveszi tőle az irányítást, amit ő eddig a magáénak érzett.
Pórázon szépen sétál, bár még húz, hiszen az ő tempója a sétán jelenleg a rohanás. Rajta vagyunk a mozgásigénye kielégítésén, több-kevesebb sikerrel.
Autóban mintakutyaként utazik, egyedül a hátsó ülésen megfelelő biztosítékkal (pórázas kikötés) nyugodtan végigfekszi az utat. A beszállás és kiszállás pillanatnyi izgalmát leszámítva nyugodtan fekszik.
Cicateszten remekül szerepelt, így cicás gazdijelölt nem akadály.
Kicsi gyerekek mellé a vehemenciája, makacssága miatt nem ajánljuk.
Videók Bekkáról: https://www.youtube.com/watch?v=PMVeeWKdSO8,

Bekkáról érdeklődni Takács Katinál lehet a 06702236476-os telefonszámon, vagy e-mailben: kasznakata@gmail.com

külső képtár https://www.flickr.com/photos/allatesember/albums/72157663835166033

videók https://youtu.be/2hwId_8V63g

Fotók

keverék Budapest
keverék Budapest
keverék Budapest
keverék Budapest
 • Statisztika:
 • 84 látogató nézte meg
 • Senkinek sem kedvence
 • Nem érkezett hozzászólás
Joomla SEF URLs by Artio