Thai Ridgeback Dog

2021. 04. 08. 12:44

Kutya adatai

  • pies

  • Több kutyus
  • Eladó kiskutya
  • Szül.: 1970. 01. 01. (51 éves)
  • Ár: 460,000 Ft

Hirdető adatai

 
 
Vigyázat! Ne légy a csalók vagy szaporítók áldozata! Olvass el »

A hirdetés szövege

Thai Ridgeback kölykök eladó. Az utolsó rendelkezésre álló fekete nőstény és hím. További információkat privát üzenetben közlök.
A WhatsApp-on keresztül kapcsolatba léphet velem a 0048536526638 telefonszámon.

honlapom: www.akthaidog.com

A kölyökkutyákat többször féregtelenítik, életkoruknak megfelelően oltják be, mikrochip-ben és új otthonukba viszik őket. Önnek van születési anyakönyvi kivonata az FCI Kennel Klubtól (export törzskönyv kiadható). Az első napokban kap egy csodálatos kiskutya csomagot (pl. Étel, játékok, csemegék, póráz, gallér ...).

Thai Ridgeback kölyökkutyáimhoz felelős gazdikat keresek, akik hajlandók időt tölteni a kutyával. A Thai Ridgeback olyan fajta aktív emberek számára, akik nem szeretik az unalmat, az intelligens kutyák. Rendkívül okos és okos kutyák, ezért függetlennek tekintik őket, ha "szabad kezet kapnak". Megfelelő végzettséggel és neveléssel, valamint hosszú távú szocializációval a legjobb barátok az egész családdal. Nem önnevelő kutyák, és nem is alkalmasak kutyának a gyermek számára.

A kölyökkutyák szülei a fajta kiváló képviselői, több érmes és bajnok. Ön egészséges és tesztelt a dysplasia (HD-A, ED-0/0) szempontjából, de nem csak (patella-0/0, tiszta a szív, DS-mentes, nincs csomó, nincs sérv).

Csak komolyan érdeklődő emberek üzeneteire válaszolok (kérjük, ne feledje, hogy a kutya élőlény, több éven át emberbarát, jóban vagy rosszban).
Ha érdekel, hogy velem kölyökkutyát vásároljon, kérem, írjon egy kicsit magáról, a kutyákkal kapcsolatos tapasztalatairól és a kutyával kapcsolatos elvárásairól.

A kennelem Lengyelországban található (háziállatok szakszerű engedéllyel történő szállítását kínálom házról házra +/- 150 euró). A kölyökkutyák már készen állnak az utazásra, és megfelelnek az összes uniós szabályozásnak (útlevél + veszettség elleni oltóanyag 12 hét és 21 nap karantén után).

Fotók

pies Budapest
pies Budapest
  • Statisztika:
  • 164 látogató nézte meg
  • Senkinek sem kedvence
  • Nem érkezett hozzászólás
Joomla SEF URLs by Artio