Újjászületett a kiskutya.hu

Kiskutya.hu

A kiskutya.hu immár több mint 5 éve segíti a leendő gazdikat kis kedvencük kiválasztásában, illetve igyekszik hasznos tanácsokkal szolgálni a kutyusok megfelelő neveléséhez. Ezeken túl oldalunk egy lelkes és segítőkész csapatnak is otthont ad. Úgy gondoltuk megérdemli a kiskutya.hu, hogy mind külsőségekben, mind lehetőségekben újjászülessen.


Egy kis személyeskedés

Engedjétek meg, hogy egy kicsit személyeskedjek. 6 évvel ezelőtt egy nagy vágyam vált valóra. Egy gyönyörű, pici Bubu nevezetű spániellel gazdagodott az életem. A kutyám és úgy általában a kutyák iránti rajongásom keltette fel bennem a vágyat, hogy valami olyan dologba kezdjek, ami kapcsolódik ezekhez a szuper kis négylábúakhoz.

Bár végzettségem szerint informatikus vagyok, kevés tapasztalattal rendelkeztem a weboldalak készítésében. Ezt bizony kinézetében és használhatóságában is megsínylette szegény kiskutya.hu. Mindig csodáltam, hogy mégis milyen népszerű és látgatott oldallá váltunk.

Az elmúlt pár év alatt hobbim és megélhetésem is lett a weboldalkészítés. Úgy éreztem most jött el az idő, hogy minden eddigi tapasztalatomat felhasználva nekikezdjek az oldal újjáépítésének. A feladat hatalmas, de Mészáros Pisti barátommal elhatároztuk létrehozzuk kicsiny hazánk legjobb kiskutyás portálját.

Miben tudunk többet?

A fejlesztés elsősorban a könnyű, kényelmes kezelhetőséget célozta meg. Ezeken túl jópár olyan funkciót építettünk be, ami segítheti a kutyákat kínálók és keresők valamint az új gazdik dolgát. Csak egy pár az új lehetőségek közül:

  • részletes főoldali kutya kereső
  • kedvenc hirdetések gyűjtése
  • több nagyítható fotóból álló galéria
  • publikus hozzászólások a hirdetéseken
  • hirdetéskiemelések
  • partner program a tenyészeteknek
  • átlátható fórum

Ahhoz hogy az oldal tényleg a lehető legjobb legyen szükségünk van RÁD, kedves látogató. Kérünk téged, hogy bármiféle hibát, zavaró dolgot észlelsz, vagy hiányolsz egy funkciót, jelezd számunkra!

Szabó Ákos
webgazda
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 
Joomla SEF URLs by Artio